Beykoz 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. Yıldönümünü Kutladı

Yazı Boyutu
  • a
Okuma Modu

Türk tarihinin gurur ve iftihar günü 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. Yıl Dönümü Beykoz’da resmi törenle kutlandı.

15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda düzenlenen resmi tören ve anma programına

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, siyasi parti ilçe başkanları, meclis üyeleri, ilçedeki mülki ve idari amirler, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Törende ilk olarak tarihi zafere imza atan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitler huzurunda bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Ardından Boğaz Komutanlığı, İlçe Kaymakamlığı ve Beykoz Belediyesi ile belediye meclisinde grubu bulunan siyasi parti temsilcileri ve ilçedeki sivil toplum kuruluşları tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı.

Çelenk koyma töreni sonrasında Beykoz Kaymakamlığı’nda düzenlenen tebrik programına geçildi.

Törenin Hükümet Konağı'ndaki kısmında ilçe Kaymakamı Ahmet Katırcı ile Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın tebrikleri kabul etti.

Resmi programın ardından Beykoz'da faaliyetlerini sürdüren siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları, 15 Temmuz Şehitler Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.